Снимка Булфото, архивЦСКА защитиха Еfbet с писмо до служебния министър на

...
Снимка Булфото, архивЦСКА защитиха Еfbet с писмо до служебния министър на
Коментари Харесай

ЦСКА до министъра на финансите: Еfbet са наши дългогодишни партньори, учудени сме от санкциите

Снимка Булфото, списък

ЦСКА защитиха Еfbet с писмо до служебния министър на финансите:

Добрин Гьонов
Изпълнителен шеф на ФК ЦСКА 1948
Гр. София, бул. „ Джеймс Баучер “ 12

До
Г-н Асен Василев
Служебен министър на финансите

Уважаеми господин Василев,
ФК ЦСКА 1948 се обръща към Вас в резултат на вест, която удиви всички, свързани с нашия футболен клуб. Дългогодишните ни сътрудници и притежатели на компанията efbet Стефан, Цветомир и Боян Найденови бяха включени в листата на лица, които попадат или потенциално биха попаднали в обсега на глобите, наложени от OFAC - Американската Служба за надзор на задграничните активи.

Следва да Ви уверим преди всичко, че горепосочените лица в последните години са най-сериозният вложител в българския спорт и една от главните колони, без които той не би съществувал по същия метод. Тяхното финансиране към над 80 спортни организации и клубове дава постоянна основа за професионална работа и развиване на българските гении.

Като клуб, който през 2016 година избра да поеме по Честния път към върха и да премине самоуверено и амбициозно от най-ниското равнище на българския футбол до най-високото, ние Ви подсигуряваме, че за нас достойнството и моралът стоят на пиадестал във всяко едно наше деяние. В тази връзка бихме желали съответно да подчертаем неимоверните старания, които г-н Цветомир Найденов поставя, с цел да може идеята ЦСКА да продължава да върви към нови успехи и небеса. В дългогодишната ни работа дружно господин Найденов е оставил усещане у нас на изключително правилен и виновен човек, за който просперитетът на българския спорт и нашата република като цяло е главен приоритет.

Трябва да се има поради и обстоятелството, че точно с помощта на сигналите и свидетелствата на фамилия Найденови се стигна до следствието против някогашния притежател на „ Еврофутбол “ Васил Божков. Вследствие на това той попадна и под глобите на Закона „ Магнитски “.

Базирайки се на изложените дотук обстоятелства, ние от ФК ЦСКА 1948 излизаме с зов към Вас да преразгледате решението на Министерство на финансите по проблема и да оцените рационално и правилно освен високата известност, която efbet има като бранд, само че и равнището на поддръжка, което компанията обезпечава в частност на ФК ЦСКА 1948 и генерално на българския спорт.

Подкрепа с витално значение за десетки родни клубове и спортни организации.
19.06.2021 година С почитание:
София Добрин Гьонов
Изпълнителен шеф на ФК ЦСКА 1948

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР